Jdi na obsah Jdi na menu

... o mně

4. 4. 2011

Teď by se myslím hodilo uvést něco o mě. Je mi 15 leta bydlím v jedné malé vesničce nedaleko Trutnova - pro ty kdo neví kde se Trutnov nachází, tak Vám poradím že je to v Královehradeckém kraji. Bydlím ve velkém rodiném domu, kde se svoují mamkou obýváme jeden z bytů. Společně s námi tu bydlí i náš pes - Rotvailer - Rita. Pod naším bytem bydlím moje babička s naším dalším čtyřnohým členem rodiny, a to pejskem, tedy fenkou, Wikki. Wikki je něco mezi byšonkem a Boloňským psíkem. V dalším bytě bydlí můj táta. Společné sdílíme velkou zálibu v hudbě. Již od první třídy hraji na klavír - ikdyž mi příjde že jsem se zabrzdila někde ve druhé třídě :D - a i přes časté trucovaní, až odporu, v tom stále pokračuji.

Chodím na gymnázium v blízkém městě - nebo spíš městečku. Studuji tam už čtvrtým rokem, teď jsem v kvartě. Máme úžasnou třídu a to bez výjímek. Myslím že i přes některé hádky, nebo neshody jsme skvělý kamarádi a hlavně kolektiv, který drží při sobě. Ve škole mě baví asi všechny předměty - nebo spíše nebaví :D ? No nejvíce "v pohodě" je asi angličtina. Nejdelší je čeština a pro nás ,jako studenty, je nejzábavnější fyzika.

Mým snem je úspěšně přežít, a snad i dostudovat, gympl. A pak bych chtěla zamířit na VŠ psychologie. Je to takové mé vysněné povolání už od dětství. Další verze mé budousnosti se odehrává na jazykové škole , kde bych snad chtěla studovat Angličtinu a později cestovat.
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Matylda - ...

5. 4. 2011 8:05

Nemohu si pomoct, ale jsi mi velmi povědomá !

sanny - Re: ...

5. 4. 2011 8:13

no ty mě taky Matyldo ... :D